Download lagu Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan Mp3

Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan

Listen: 1,516

Duration: 04:52

MP3 size: 3.18 MB

Lirik:

Tretes sing dadi kenangan
Nalikane andum katresnan
Sliraku lan sliramu nyawiji kebak rindu
Ademe howo nggeget ning lambeku

Kelingan manis esemu
Dekik pipi nambah kangenku
Tresnoku lan tresnomu
Nyawiji tanpo kelu
Roso pisah seng tak gugu

Padang sinar rembulan sing dadi saksi bisu
Kok aras pipiku aku pasrah sliramu
Tretes dadi kenangan sing dadi saksi bisu
Iling janji manismu neng villa nomer satu

Padang sinar rembulan sing dadi saksi bisu
Kok aras pipiku aku pasrah sliramu
Tretes dadi kenangan sing dadi saksi bisu
Iling janji manismu neng villa nomer satu

Gusti kuatno atiku, gusti sabarno atiku
Tresnoku sing tak jogo nganti tekan balimu
Tresnomu sing tak tunggu nganti tekan balimu

Tretes sing dadi kenangan
Nalikane andum katresnan
Sliraku lan sliramu nyawiji kebak rindu
Ademe howo nggeget ning lambeku

Kelingan manis esemu
Dekik pipi nambah kangenku
Tresnoku lan tresnomu
Nyawiji tanpo kelu
Roso pisah sing tak gugu

Padang sinar rembulan sing dadi saksi bisu
Kok aras pipiku aku pasrah sliramu
Tretes dadi kenangan sing dadi saksi bisu
Iling janji manismu neng vila nomer satu

Padang sinar rembulan sing dadi saksi bisu
Kok aras pipiku aku pasrah sliramu
Tretes dadi kenangan sing dadi saksi bisu
Iling janji manismu neng villa nomer satu

Gusti kuatno atiku, gusti sabarno atiku
Tresnoku sing tak jogo nganti tekan balimu
Tresnomu sing tak tunggu nganti tekan balimu

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home