Download lagu Nella Kharisma - Udan Janji Mp3

Nella Kharisma - Udan Janji

Listen: 2,167

Duration: 06:43

MP3 size: 3.59 MB




Download Mp3

Apabila tampil pop up iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Semilir angin dalu sumripit roso ning ati
Soyo nambahi roso kasmara iki
Pirang-pirang bengi tansah tak enteni
Nanging raono teko nugemi janjimu

Padange rembulan sing ngancani sepiku
Suwi ngenteni raono tekamu
Pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
Nangis netes eluhku, geloning atiku

Raono banyu sing nelesi ning pelataran
Nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
Raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
Nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

Ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
Nganti seprene raono tekamu

Semilir angin dalu sumripit roso ning ati
Soyo nambahi roso kasmara iki
Pirang-pirang bengi tansah tak enteni
Nanging raono teko nugemi janjimu

Padange rembulan sing ngancani sepiku
Suwi ngenteni raono tekamu
Pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
Nangis netes eluhku, geloning atiku

Raono banyu sing nelesi ning pelataran
Nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
Raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
Nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

Ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
Nganti seprene raono tekamu

Raono banyu sing nelesi ning pelataran
Nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
Raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
Nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

Ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
Nganti seprene raono tekamu

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Udan Janji [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Udan Janji [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Udan Janji [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home