Download lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan Mp3

Nella Kharisma - Wegah Kelangan

Listen: 2,758

Duration: 05:38

MP3 size: 4.82 MB

Lirik:

Rungokno jerit atiku ikii
Sing bingung noto roso ning  ati
Pengenku koe ngerti 
Sing tak pikir saiki

Tulung ko ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngelio
Kabeh iki kahanan
Raiso neruske katresnan

Jujur aku isih sayang wegah kelanngan
Mergo tresno wis tak patrin ing jero ati
Nanjing arep pie meneh iki wis kahanan
Kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
 Nglungani sliramu abot rasane
Pangapuranne

Ora ono niat aku ngelarani atimu
Rungokno aku senajan aku sing kleru
Tak akoni pancen gede roso tresnoku
 Yomung kannggo awakmu 
Cukup pisan iki koe loro ati
Ora tak baleni anggonku le ngelarani

Jujur aku isih sayang wegah kelanngan ( aaaaaa )
Mergo tresno wis tak patrin ing jero ati
Nanjing arep pie meneh iki wis kahanan
Kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
 Nglungani sliramu abot rasane
Pangapuranne

Mungkependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yokui karepku
Nanging wong tuoku ora setuju

Jujur aku isih sayang wegah kelanngan
Mergo tresno wis tak patrin ing jero ati
Nanjing arep pie meneh iki wis kahanan
Kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
 Ngelungani sliramu abot rasane
Pangapuranne

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Wegah Kelangan [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home