Download lagu Nelongso Atiku - Ilux ID Mp3

Nelongso Atiku - Ilux ID

Listen: 889

Duration: 04:15

MP3 size: 3.31 MB

Lirik:

ra iling janjine bien
koe ninggal aku ora mikir mikir
tanpo masalah sing ono koe moro ngadoh
gawe ati iki cidro

mili deres banyu moto
ngiringi langkahku ngiklasno awakmu
mungkin iki wes garise
aku kudu pisah tanpo aku ngeroso salah

nelongso atiku nangis ning batinku
koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang

mili deres banyu moto
ngiringi langkahku ngiklasno awakmu
mungkin iki wes garise
aku kudu pisah tanpo aku ngeroso salah

nelongso atiku nangis ning batinku
koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang

nelongso atiku nangis ning batinku
koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang

yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang

Situs blog ini tidak menyediakan Streaming ataupun Download Mp3 nya
karena itu melanggar hak cipta.
Dan lirik lagu ini sepenuhnya hak cipta pemiliknya
seperti penulis, artis, dan label yang bersangkutan.

Download Lagu Gratis NELONGSO ATIKU - ILUX ID (OFFICIAL VIDEO) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu NELONGSO ATIKU - ILUX ID (OFFICIAL VIDEO) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu NELONGSO ATIKU - ILUX ID (OFFICIAL VIDEO).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home