Download lagu Ngangen - Anggun Pramudita (Cover Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi) Mp3

Ngangen - Anggun Pramudita (Cover Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 38,166

Duration: 05:20

MP3 size: 5.16 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Nong sepine angin wengi
Isun rasakno kangen iki
Kangen hang keliwat jeru
Nong awak riko, nong awak riko

Nong sepine angin dalu
Nggarai sun sing biso turu
Suwi sing tau ketemu
Suwi sing tau ketemu

Masio moto iki merem
Sing biso ndeleng tapi ngerasakaken
Welas isun tolong rungokaken
Jeritan suworo ati nisun

Isun biso ngangen mergo welas
Isun biso ngangen mergo sayang
Gusti sampekno salam iki
Isun mageh ngenteni

Jaluk tulung ojo dibaleni
Roso loro hang koyo gedigi
Cukup isun baen hang ngerasakaken
Cukup isun baen hang ngerasakaken

Nong sepine angin wengi
Isun rasakno kangen iki
Kangen hang keliwat jeru
Nong awak riko, nong awak riko

Nong sepine angin dalu
Nggarai sun sing biso turu
Suwi sing tau ketemu
Suwi sing tau ketemu

Masio moto iki merem
Sing biso ndeleng tapi ngerasakaken
Welas isun tolong rungokaken
Jeritan suworo ati nisun

Isun biso ngangen mergo welas
Isun biso ngangen mergo sayang
Gusti sampekno salam iki
Isun mageh ngenteni

Jaluk tulung ojo dibaleni
Roso loro hang koyo gedigi
Cukup isun baen hang ngerasakaken
Cukup isun baen hang ngerasakaken

Isun biso ngangen mergo welas
Isun biso ngangen mergo sayang
Gusti sampekno salam iki
Isun mageh ngenteni

Jaluk tulung ojo dibaleni
Roso loro hang koyo gedigi
Cukup isun baen hang ngerasakaken
Cukup isun baen hang ngerasakaken

Download Lagu Gratis Ngangen - Anggun Pramudita Cover Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi ( Cover Video Clip ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Ngangen - Anggun Pramudita Cover Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi ( Cover Video Clip ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Ngangen - Anggun Pramudita Cover Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi ( Cover Video Clip ). Lirik Lagu Ngangen - Anggun Pramudita Cover Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi ( Cover Video Clip ) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

ngangen, cover didik budi, feat cindi cintya dewi, didik budi,

Home