Download lagu Niken Salindry - Mung Biso Nyawang Mp3

Niken Salindry - Mung Biso Nyawang

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 9,953

Duration: 04:27

MP3 size: 3.93 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sinawang ing netro, mencorong lir cahyo
Maruto hangripih sakjroning nolo
Rumeseping rasa karoso lir samudro
Agawe ademe rogo lan sukmo

Dewaning asmara kekidung pujo
Tetulungo marang janma kang kataman bronto
Paringono doyo lir pindho sardulo
Toroh nyowo hangregem tresno

Ora mung janji tresnaku bakal kabukti
Amung ndiko kangmas yekti pepujaning ati
Pindho lir kartiko wewayangmu katon endah
Tak jogo tanpo wates tanpo sayah

Sinawang ing netro, mencorong lir cahyo
Maruto hangripih sakjroning nolo
Rumeseping rasa karoso lir samudro
Agawe ademe rogo lan sukmo

Dewaning asmara kekidung pujo
Tetulungo marang janma kang kataman bronto
Paringono doyo lir pindho sardulo
Toroh nyowo hangregem tresno

Ora mung janji tresnaku bakal kabukti
Amung ndiko kangmas yekti pepujaning ati
Pindho lir kartiko wewayangmu katon endah
Tak jogo tanpo wates tanpo sayah

Ora mung janji tresnaku bakal kabukti
Amung ndiko kangmas yekti pepujaning ati
Pindho lir kartiko wewayangmu katon endah
Tak jogo tanpo wates tanpo sayah
Tak jogo tanpo wates tanpo sayah

Download Lagu Gratis Mung Biso Nyawang - Niken Salindry [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Mung Biso Nyawang - Niken Salindry [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Mung Biso Nyawang - Niken Salindry [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home