Download lagu Nining Meida - Kalangkang Mp3

Nining Meida - Kalangkang

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 7,705

Duration: 06:59

MP3 size: 4.64 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Mungguhing dina impénan
Geuning sakitu deudeuhna
Kanyaaah nu wening bersih
Satia jadi kakasih

Mungguhing dina impénan
Geuning sakitu léahna
Pameunteu marahmay manis
Teu isin .. kaambung damis

Rambut panjang nu ngarumbay
Disangkéh panangan nyampay
Lalaunan raray tanggah
Rangkulan karaos pageuh

Luhur pasir tepung deudeuh
Perlambang asih nu mekar
Kabagjaan nu duaan nu duaan

Hanjakal hanjakal teuing
Endah ngan ukur kalangkang
Harepan harepan diri
Sing nyanding jeung kanyataan

Download Lagu Gratis NINING MEIDA - KALANGKANG di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu NINING MEIDA - KALANGKANG Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu NINING MEIDA - KALANGKANG.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nining, meida, sinden, jaipong, pop, sunda, jaipongan, gamelan, jawa, barat, music, indonesia, nining meida,

Home