Download lagu Nutupi Laraku - Intan Rahma (Cover Cindi Cintya Dewi) Mp3

Nutupi Laraku - Intan Rahma (Cover Cindi Cintya Dewi)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 36,232

Duration: 05:29

MP3 size: 4.87 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Mungkin ono ati liyo
Sing lagi tok jogo
Nganti lali karo aku sing
Neng ngarep moto

Ati rasane loro 
Aku trimo aku pengen
Pamit lungo 

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku

Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan
Tak tutupi laraku...

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk
Aku sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu
Aku tetep guyu nutupi laraku

Soyo adoh mung gawe ragu
Opo isoh yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro 
Aku ra popo ning atiku 
Sing rung kulino...

Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo
Sing lagi tok jogo
Nganti lali karo aku sing
Neng ngarep moto

Ati rasane loro 
Aku trimo aku pengen
Pamit lungo 

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku

Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan
Tak tutupi laraku...

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk
Aku sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu
Aku tetep guyu nutupi laraku

Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo
Sing lagi tok jogo
Nganti lali karo aku sing
Neng ngarep moto

Ati rasane loro 
Aku trimo aku pengen
Pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku

Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan
Tak tutupi laraku...

Download Lagu Gratis Nutupi Laraku - Intan Rahma Cover Cindi Cintya Dewi ( Video Lyrik ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nutupi Laraku - Intan Rahma Cover Cindi Cintya Dewi ( Video Lyrik ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nutupi Laraku - Intan Rahma Cover Cindi Cintya Dewi ( Video Lyrik ). Lirik Lagu Nutupi Laraku - Intan Rahma Cover Cindi Cintya Dewi ( Video Lyrik ) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nutupi laraku, intan rahma, cover, cindi cintya dewi,

Home