Download lagu Nutupi Laraku - Safira Inema Mp3

Nutupi Laraku - Safira Inema

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 43,667

Duration: 06:06

MP3 size: 5.43 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo
Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku
Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi Laraku
Soyo adoh mung gawe ragu
Opo isoh yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku ra popo, ning atiku
sing rung kulino
Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku
Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku
Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi Laraku
Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku
Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo
Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Download Lagu Gratis SAFIRA INEMA - NUTUPI LARAKU (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu SAFIRA INEMA - NUTUPI LARAKU (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu SAFIRA INEMA - NUTUPI LARAKU (Official Music Video). Lirik Lagu SAFIRA INEMA - NUTUPI LARAKU (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

safira inema, nutupi laraku - safira inema, download lagu nutupi laraku safina inema,

Home