Download lagu Ora Ngroso - Always On Mp3

Ora Ngroso - Always On

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 19,482

Duration: 04:49

MP3 size: 3.21 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Gedene rosoku kanggo koe
Mapanke ati akeh dedungo
Rabakal tresno iki ngeliyo
Bakal tak jogo ora pindah 
Neng liyane.

Rabutuh ayumu,rabutuh bondomu
Siji seng tak arep 
Tresno tulus seko atimu

Ora ngroso malah ngliyo 
Medot tresno ninggal loro
Kowe lungo karo wong liyo
Opo pancen koyo ngene 
Ati mung di sepelekke 
Iso ne mung pasrah 
Weruh koe bahagia karo liyane

Sepurane aku mung wong biasa
Ndue ne mung katresnan nyoto
Naliko koe raiso nompo 
Aku mung iso ngampet loro 
Ning njero dodo

Rabutuh ayumu,rabutuh bondomu
Siji seng tak arep 
Tresno tulus seko atimu

Ora ngroso malah ngliyo 
Medot tresno ninggal loro
Kowe lungo karo wong liyo
Opo pancen koyo ngene 
Ati mung di sepelekke 
Iso ne mung pasrah 
Weruh koe bahagia karo liyane

Download Lagu Gratis Ora Ngroso - Always On (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Ora Ngroso - Always On (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Ora Ngroso - Always On (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

alwayson, orangroso, yogyakarta, always on,

Home