Download lagu Overall - Cah Ayu Mp3

Overall - Cah Ayu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 4,438

Duration: 06:56

MP3 size: 4.24 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Mugo..
dadi pelengkapku
sendyan slirahmu
ora dadi karepku

Pisan ketemu..
slirahmu.. 
wes gawe nyaman atiku
ndelok koe mesem ngguyu
wes iso gawe bubrah donyoku

Awale ra sengojo
kok tibone dadi tresno
Aku ora ndue opo opo
ndue  ku rodo neng dudu bondo

Koe wes rausah suloyo
aku wes nyobo lan upoyo
ben koe seng.. neng sandingku..

Cah Ayu..
rungokno batinku
aku tresno slirahmu
mugo.. dadi pelengkapku
senadyan slirahmu
ora dadi karepku

Koe wes rausah suloyo
aku wes nyobo lan upoyo
ben koe seng.. neng sandingku..

Cah Ayu..
rungokno batinku
aku tresno slirahmu
mugo.. dadi pelengkapku
senadyan slirahmu
ora dadi karepku

Cah Ayu..
rungokno batinku
aku tresno slirahmu
mugo.. dadi pelengkapku
senadyan slirahmu
ora dadi karepku

senadyan slirahmu
ora dadi karepku

senadyan slirahmu...
ora dadi karepku...

Download Lagu Gratis OVERALL - CAH AYU (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu OVERALL - CAH AYU (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu OVERALL - CAH AYU (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

dangdutrasepele, overall, cah ayu,

Home