Download lagu Overall - Rasepele Mp3

Overall - Rasepele

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 1,773

Duration: 05:48

MP3 size: 4.57 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tresno seng neng njero dodo
Kowe sing wes tak percoyo
Neng kuwi kabeh wes koyo 
Langit lan bumi
Adoh ra iso dadi siji

Tresno ra kudu di pekso
Ndungo karo sing kuoso

Yo wes ben lilakke wae
Embuh kui wes karo liyane
Mugo gusti paring ati nggo dewe

Mergo tresno aku iso lali konco
Tapi tresnaku mbok sio sio
Neng njobo nyobo rapopo
Neng njero atiku lilo
Eling wae aku iki ra sepele

Kowe nglarani aku
Sumpah mati aku wes kadung jeru
Kowe ngapusi aku
Ra sepele aku tenan mbek kowe

Mergo tresno aku iso lali konco
Tapi tresnoku mbok sio sio

Neng njobo nyobo rapopo
Neng njero atiku lilo
Eling wae aku iki ra sepele

Kowe nglarani aku
Sumpah mati aku wes kadung jeru
Kowe ngapusi aku
Ra sepele aku tenan mbek kowe

Kowe nglarani aku
Sumpah mati aku wes kadung jeru
Kowe ngapusi aku
Ra sepele aku tenan mbek kowe

Ra sepele 
Mergo tresno aku iso lali konco
Tapi tresnoku mbok sio sio

Download Lagu Gratis OVERALL - RASEPELE ( Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu OVERALL - RASEPELE ( Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu OVERALL - RASEPELE ( Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

overall, rasepele,

Home