Download lagu Pendhoza - Demi Kowe Mp3

Pendhoza - Demi Kowe

Listen: 5,235

Duration: 04:25

MP3 size: 3.61 MB

Lirik:

dik aku bali, arep nepati janji
tak jaluk kowe ra ngapusi
lungaku wingi amung golek rejeki
tak bukteke kowe ojo mbedo ati

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe (LirikLaguIndonesia.Net)

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lunga ra ngilang, nanging mergo kahanan
aku ora ngapusi, bakal tak perjuangkan
mikir masa depan karo golek modal
dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan

mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan
aku ning sandingmu, ngancani uripmu
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

matur suwun wis gelem nompo aku
sampun percoyo karo janji janjiku
bakal tak jaga tekaning patiku
kanggoku awakmu kui harga diriku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

Download Lagu Gratis Pendhoza - Demi Kowe (Official Audio Lyric) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Pendhoza - Demi Kowe (Official Audio Lyric) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Pendhoza - Demi Kowe (Official Audio Lyric).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home