Download lagu Pendhoza - Pengagum Rahasia Mp3

Pendhoza - Pengagum Rahasia

Listen: 2,834

Duration: 05:07

MP3 size: 4.50 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Tratapan Atiku Naliko
Koe liwat ning ngarepe mata
Rasa iki dadi ra karuan
Nyawang koe sing ayu tenan

Saben bengi kegowo ngimpi
Esemmu sing manis ngayemke ati
gawe aku pengen kenal koe
Muga durung ono sing due

Aku salah menduga
Ternyata kau ada yang punya
Seketika aku kecewa
Ku pilih saja
Jadi pengagum rahasia

Bola-bali aku mung iso nyawang
Soyo ngawur iki dadi rasa sayang
Pengen cedak nanging aku malah wedi
Merga kowe wis ono sing nduweni

Kudu piye yen wis ngene kahanane
Soyo suwe roso ku mung kanggo awake
Tekan kapan anggonku sing ngrasakke
Mending ndonga sesuk aku jodone kae

Kebacut kedanan aku karo esemmu
Bingung piye carane mendapatkan dirimu
Sadar diri ning matamu aku iki sopo
Koyo cebol nggayuh lintang sing raiso nyata
Pancen kenyataan kadang marai loro
Opo dasar aku iki sing ratau ngoco
Yo mung iso nyawang koe nggone wong liyo
Bakal tak tresnani nganti tekane tuo

Download Lagu Gratis Pendhoza - Pengagum Rahasia (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Pendhoza - Pengagum Rahasia (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Pendhoza - Pengagum Rahasia (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home