Download lagu Pendhoza - Seko Opo Atimu (Versi Dangdut) Mp3

Pendhoza - Seko Opo Atimu (Versi Dangdut)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 10,924

Duration: 03:57

MP3 size: 3.20 MB

Date: 05 April 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Dalane cerito aku ro koe
Wis akeh tantangane
Urip bareng karo koe
Mesti ono godane

Nanging koe mesti sabar
Dinggo aku atimu jembar
Ora mundur nggonmu nandur
Tresna ro aku ratau luntur

Seka opo atimu kui
Kuate ngungkuli wesi
Seka opo atimu kui
Ngadek jejeg sedajan tak larani

Saiki tresnaku yo mung nggo koe
Tak pasrahke kabeh sak ragane
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku

Mung sewu siji wong koyo koe
Rabakal tak sia-siake
Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

Seka opo atimu kui
Kuate ngungkuli wesi
Seka opo atimu kui
Ngadek jejeg sedajan tak larani

Saiki tresnaku yo mung nggo koe
Tak pasrahke kabeh sak ragane
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku

Wutuh rasaku iki nggo sliramu
Rabakal ngelarani atimu
Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

Download Lagu Gratis Pendhoza - Seko Opo Atimu (versi Dangdut) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Pendhoza - Seko Opo Atimu (versi Dangdut) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Pendhoza - Seko Opo Atimu (versi Dangdut).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

pendhoza, pendhoza official, pendhozalizer, bojo galak, dangdut, indonesia, musik, music, yogyakarta, aku cah kerjo, cah kerjo, koplo, gilaz,

Home