Download lagu Pendhoza - Tulisan Ati Mp3

Pendhoza - Tulisan Ati

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 5,358

Duration: 04:34

MP3 size: 4.23 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tak tulis ning ati nganggo eluh moto iki
Cerito aku ro kowe akeh lika likune
Sak bendinane mesti tak dongak dongakne
Ben supoyo awak dewe langgeng selawase

Rungokno sworone ati lewat laguku iki
Ojo nganti nglarani, aku mesti ora mari mari

Matur nuwun wes gelem ngenteni
Ratau mblenjani, eling sumpah lan janji
Percoyo wae, aku bakal merjuangke kowe
Ojo sedih atimu, separuh nyawaku sliramu

Tulisan ati iki nggambarke kabeh roso
Aku ro kowe sing nduweni cerito
Tulung dijogo, saling percoyo

Aku ning kene mung eling sliramu
Urip raiso yen tanpo tresnamu
Kabeh mergo setyoku, setyoku

Rungokno sworone ati lewat laguku iki
Ojo nganti nglarani, aku mesti ora mari mari

Matur nuwun wes gelem ngenteni
Ratau mblenjani, eling sumpah lan janji
Percoyo wae, aku bakal merjuangke kowe
Ojo sedih atimu, separuh nyawaku sliramu

Matur nuwun wes gelem ngenteni
Ratau mblenjani, eling sumpah lan janji
Percoyo wae, aku bakal merjuangke kowe
Ojo sedih atimu, separuh nyawaku sliramu

Download Lagu Gratis PENDHOZA - TULISAN ATI (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu PENDHOZA - TULISAN ATI (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu PENDHOZA - TULISAN ATI (Official Music Video). Lirik Lagu PENDHOZA - TULISAN ATI (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home