Download lagu Pingal - Yeni Inka Mp3

Pingal - Yeni Inka

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 27,666

Duration: 04:53

MP3 size: 3.79 MB

Date: 24 October 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Piye sek jelaske karo wongtuwo
Wes ngelakoni tekan semene
Nek akhire bakal bubar pisahan
Kowe kegudo tresno karo wong liyo

Ngelali kowe sing tau ngomong dewe
Ngelakoni tresno tekan tuwo
Ora ngeliyo mung aku ning atimu
Nanging saiki atimu ono wong liyo

Ibarat esuk mendung, awan aku kudanan
Sore mbok larani, bengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih
Dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

Ibarat esuk mendung, awan aku kudanan
Sore mbok larani, bengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih
Dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

Download Lagu Gratis Pingal - Yeni Inka (Official Music Yi Production) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Pingal - Yeni Inka (Official Music Yi Production) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Pingal - Yeni Inka (Official Music Yi Production). Lirik Lagu Pingal - Yeni Inka (Official Music Yi Production) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

yeni inka, yeni inka terbaru, yeni inka viral, pingal, ngatmombilung, guyonwaton, denny caknan, viral, trending, full album, yeni inka,

Home