Download lagu RapX - Lupus Mp3

RapX - Lupus

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 3,172

Duration: 04:46

MP3 size: 4.38 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

opo pancen kudune ngene
kowe ngilang sampek seprene
ilang atiku ngerasake kowe
yo wis aku lupus wae

terkuras habis sudah rasa cinta ini
uwis tak ikhlaske kowe nganti tekan pati
saiki aku wis ono gandengan sing gati
kini kau menjadi memori yang tak berarti

po ra eling mbiyen feeling
kowe mancing ngajaki semanding
ning nyatane kowe lungo
kepaling mergo ngeboti bondo

opo pancen kudune ngene
kowe ngilang sampek seprene
loro atiku ngerasake kowe
yo wis aku lupus wae

selamat tinggal masa lalu
selamat datang kisah baru
anggap wae ra ono cerita
tresnoku marang sliramu

LUPUS (lupain pacar utamakan selingkuh)
pancen kudu ngene yen ra pingin ati bete
aku wis ra kere nyawang kowe dasar matre
tunggu karma menjemputmu..

Download Lagu Gratis RapX - LUPUS [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu RapX - LUPUS [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu RapX - LUPUS [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home