Download lagu Rembulan - Ipa Hadi Sasono Mp3

Rembulan - Ipa Hadi Sasono

Listen: 416

Duration: 02:22

MP3 size: 3.76 MB

Lirik:

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan bisa nglalekke
Yekti nimas ora ana liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung nimas

Reff:
Hawa ning jero barin pengin tansah sesandhing
Ya mung karo nimas, atiku mung kanggo nimas
Nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supaya tresna iki bakal kasembadan

Download Lagu Gratis Rembulan - Ipa Hadi Sasono Original Music Video [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Rembulan - Ipa Hadi Sasono Original Music Video [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Rembulan - Ipa Hadi Sasono Original Music Video [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home