Download lagu Sadar Diri - AKD Band Ft Agung Pradanta Mp3

Sadar Diri - AKD Band Ft Agung Pradanta

Listen: 1,591

Duration: 04:52

MP3 size: 4.37 MB

Lirik:

Cen aku sing kleru
Gugu omonganmu
Aku tak sengalah wes rabetah

Yen tak terus teruske
Aku mung loro dewe
Cukup semene tak bubarke

Cen bener kandaku
Cen leres pikirku
Tekamu mung nglarani atiku

Rabakal tak baleni
Opo meneh dadi siji
Cukup reti ben gusti sing biji

Sok kowe bakal reti
Loro sing tak rasakke
Cukup semene ra tak teruske

Sewu siji sing purun nompo
Yen lakumu gawe loro
Bolan baleni dolanan ati

Aku pancen ra sempurna
Due ku mung setia
Rasah getuni dinggo sadar diri

Sok kowe bakal reti
Loro sing tak rasakke
Cukup semene ra tak teruske

Sewu siji sing purun nompo
Yen lakumu gawe loro
Bolan baleni dolanan ati

Aku pancen ra sempurna
Due ku mung setia
Rasah getuni dinggo sadar diri

Aku sadar diri sing dolanan ati
Gawe gelo atimu nyuwun pangapuramu
Ra bakal tak baleni aku sing ngelarani
Pinginku siji bebarengan koyo wingi

Sewu siji sing purun nompo
Yen lakumu gawe loro
Bolan baleni dolanan ati

Aku pancen ra sempurna
Due ku mung setia
Rasah getuni dinggo sadar diri
Rasah getuni dinggo sadar diri

Download Lagu Gratis SADAR DIRI - AKD BAND ft AGUNG PRADANTA,ICHA EVIANA ( LIRIK MUSIC & VIDEO OFFICIAL ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu SADAR DIRI - AKD BAND ft AGUNG PRADANTA,ICHA EVIANA ( LIRIK MUSIC & VIDEO OFFICIAL ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu SADAR DIRI - AKD BAND ft AGUNG PRADANTA,ICHA EVIANA ( LIRIK MUSIC & VIDEO OFFICIAL ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home