Download lagu Safira Inema - Bahagia Karo Liyane (DJ Santuy Full Bass) Mp3

Safira Inema - Bahagia Karo Liyane (DJ Santuy Full Bass)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 19,088

Duration: 04:33

MP3 size: 4.28 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tulung baget
Tinggalno aku dewekan
Atiku wes kebacut kelaran
Ra butuh sayang sayangan

Tulung banget
Tingalno aku dewekan
Aku iseh nduwe perasaan
Iki ati du dolanan

Sepurane ra ono niatan ningalne kowe
Tak iklasne kowe karo aku pancen du jodone
Dongaku kanggo kowe kowe bahagia ro liyane

Tulung baget
Tinggalno aku dewekan
Atiku wes kebacut kelaran
Ra butuh sayang sayangan

Sepurane ra ono niatan ningalne kowe
Tak iklasne kowe karo aku pancen du jodone
Dongaku kanggo kowe kowe bahagia ro liyane
Duwur agen agenmu wo oo
Ra sebanding karo aku

Download Lagu Gratis Safira Inema - Bahagia Karo Liyane - DJ Santuy Full Bass (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Safira Inema - Bahagia Karo Liyane - DJ Santuy Full Bass (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema - Bahagia Karo Liyane - DJ Santuy Full Bass (Official Music Video). Lirik Lagu Safira Inema - Bahagia Karo Liyane - DJ Santuy Full Bass (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

maska record, maska, musik, music, indonesia, dangdut, lintange ati, titip angin kangen, safira inema, lewat angin wengi, dqi, putra, koplo, lagu pantura, safira inema,

Home