Download lagu Safira Inema - Banyu Moto (Dj Santuy Full Bass Horeg) Mp3

Safira Inema - Banyu Moto (Dj Santuy Full Bass Horeg)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 180,307

Duration: 04:49

MP3 size: 4.23 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Tembang iki tak gawe mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani nganti saiki

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Download Lagu Gratis Safira Inema - Banyu Moto - Dj Santuy Full Bass Horeg (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Safira Inema - Banyu Moto - Dj Santuy Full Bass Horeg (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema - Banyu Moto - Dj Santuy Full Bass Horeg (Official Music Video). Lirik Lagu Safira Inema - Banyu Moto - Dj Santuy Full Bass Horeg (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

safira inema, banyu moto, dj santuy full bass horeg,

Home