Download lagu Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange Mp3

Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 90,168

Duration: 04:51

MP3 size: 4.38 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Loro rasane ati nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati di laraniti
Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe nggawe loro ati

Piye kabarmu sayang opo kowe eling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal aku pas sayang sayange
Lungamu ninggal tatu ning atiku

Tatu ning atiku loro rasane
Nganti koyo di iris-iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kowe mutus tresno cukup sakmene

Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane

Download Lagu Gratis Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange (Official Music Video). Lirik Lagu Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home