Download lagu Safira Inema - Ndasku Mumet Ndasmu Piye (Dj Santuy Full Bass) Mp3

Safira Inema - Ndasku Mumet Ndasmu Piye (Dj Santuy Full Bass)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 57,197

Duration: 04:53

MP3 size: 4.46 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Yen tak pikir pikir, tak terus terusne
Raono gunane, raono untunge
Tiwas sirah mumet pikiran sumpek
Mending nyanyi wae nentremke pikirane

Pethuk kanca omong ngene
Pethuk tangga omong nongo
Aku bingung piye solusine
Masalah raono entekā€™e
Sabendino tumpuk undung koyo bata

Sega liwet lawuh tempe
Ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe
Bathukku anget bathukku piye

Kenikir ning sor wit kates
Yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan
Mikir terus iso edan

Pethuk kanca omong ngene
Pethuk tangga omong nongo
Aku bingung piye solusine
Masalah raono entekā€™e
Sabendino tumpuk undung koyo bata

Sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye
Kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan

Sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye
Kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan

Ndasku mumet ndasmu piye, ndasku mumet ndasmu piye
Ndasku mumet ndasmu piye

Download Lagu Gratis Safira Inema - Ndasku Mumet Ndasmu Piye - DJ Santuy Full Bass (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Safira Inema - Ndasku Mumet Ndasmu Piye - DJ Santuy Full Bass (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema - Ndasku Mumet Ndasmu Piye - DJ Santuy Full Bass (Official Music Video). Lirik Lagu Safira Inema - Ndasku Mumet Ndasmu Piye - DJ Santuy Full Bass (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

maska record, maska, musik, music, indonesia, dangdut, lintange ati, titip angin kangen, safira inema, lewat angin wengi, dqi, putra, koplo, lagu pantura, safira inema,

Home