Download lagu Safira Inema - Ojo Goblok Mencinta Mp3

Safira Inema - Ojo Goblok Mencinta

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 49,374

Duration: 03:59

MP3 size: 3.29 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ojo gampang mikir tentang cinta
Mengko ndak malah luka
Ojo gampang mikir tentang cidro
Mengko ndak malah loro

Urip mung sepisan mbok yo di gawe gampang
Kabeh iki wes ono dalan
Awakdewe neng dunyo iki mung wayang
Kabeh uwes di atur dalang

Ojo nangis mergo tresno
Ojo goblok mencinta
Nek kejeron mengko malah luka

Loske wae ojo di pikirke
Kabeh ono dalane
Happy aja lupakan yang menyakiti kita

Urip mung sepisan mbok yo di gawe gampang
Kabeh iki wes ono dalan
Awakdewe neng dunyo iki mung wayang
Kabeh uwes di atur dalang

Ojo nangis mergo tresno
Ojo goblok mencinta
Nek kejeron mengko malah luka

Loske wae ojo di pikirke
Kabeh ono dalane
Happy aja lupakan yang menyakiti kita

Ojo nangis mergo tresno
Ojo goblok mencinta
Nek kejeron mengko malah luka

Loske wae ojo di pikirke
Kabeh ono dalane
Happy aja lupakan yang menyakiti kita
Happy aja lupakan yang menyakiti kita

Download Lagu Gratis Safira Inema - Ojo Goblok Mencinta (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Safira Inema - Ojo Goblok Mencinta (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema - Ojo Goblok Mencinta (Official Music Video). Lirik Lagu Safira Inema - Ojo Goblok Mencinta (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home