Download lagu Safira Inema - Pengen Nangis Tapi Isin (Dj Santuy) Mp3

Safira Inema - Pengen Nangis Tapi Isin (Dj Santuy)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 91,252

Duration: 05:28

MP3 size: 5.02 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
Pepes awakku, ambruk cagak atiku
Pengen nangis tapi isin

Mung iso ngempet ning njero batin
Yen tak rasakke jebule kok seje
Rapodo karo manise ucape
Opo kowe seneng yen ati iki kelaran

Tresnoku tibak’e mbok gawe dolanan
Kebangeten nggonmu nyikso atiku
Wes kadung sayang, kowe malah ngilang
Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu

Tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
Pepes awakku, ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Kebangeten nggonmu nyikso atiku
Wes kadung sayang, kowe malah ngilang
Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio, sampek atiku loro

Pepes awakku, ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin
Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu

Tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
Pepes awakku, ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Download Lagu Gratis Safira Inema - Pengen Nangis Tapi Isin - DJ Santuy (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Safira Inema - Pengen Nangis Tapi Isin - DJ Santuy (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema - Pengen Nangis Tapi Isin - DJ Santuy (Official Music Video). Lirik Lagu Safira Inema - Pengen Nangis Tapi Isin - DJ Santuy (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home