Download lagu Safira Inema - Sak Ora Orane Mp3

Safira Inema - Sak Ora Orane

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 22,751

Duration: 04:39

MP3 size: 4.32 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Saben bengi aku ora iso turu kelingan sliramu
Nalikane mbiyen kowe ninggal aku
Tanpo mergo ra crito opo salahku
Saiki ning kono kepiye kabarmu
Opo kelingan awakku

Aku seng mbok gawe loro
Iseh kroso natu mbekas neng dodo

Reff:
Sak ora orane pernah ono ning uripmu
Masio ra pernah mbok anggep ono
Sak ora orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis disanding wong liyo

Saben bengi aku ora iso turu kelingan sliramu
Nalikane mbiyen kowe ninggal aku
Tanpo mergo ra crito opo salahku
Saiki ning kono kepiye kabarmu
Opo kelingan awakku

Aku seng mbok gawe loro
Iseh kroso natu mbekas neng dodo

Sak ora orane pernah ono ning uripmu
Masio ra pernah mbok anggep ono
Sak ora orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis disanding wong liyo

Sak ora orane pernah ono ning uripmu
Masio ra pernah mbok anggep ono
Sak ora orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis disanding wong liyo

Sak ora orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis disanding wong liyo

Download Lagu Gratis Safira Inema - Sak Ora Orane (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Safira Inema - Sak Ora Orane (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema - Sak Ora Orane (Official Music Video). Lirik Lagu Safira Inema - Sak Ora Orane (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

safira inema, sak ora orane, safira inema - sak ora orane,

Home