Download lagu Safira Inema - Salam Tresno Mp3

Safira Inema - Salam Tresno

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 124,168

Duration: 05:20

MP3 size: 4.50 MB

Date: 29 November 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Syumilir angin wengi  Kang tumetes
Anambaih kangenku sangsoyo gedi
Titipan rindu iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo, Angenku nggo kowe..

Sliirahmu siji Tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo Tekaning mati
Panyuwunku kanggo riko Njogo tresno nisun
Sayang  Aku tulus tresno sliramu... uuuu

Tresno ra bakal ilyang  Kangen sang soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko Janji suci tekan ning pati
Salam tresno di jogo Senajan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko Salam rindu neng sliramu.....

Download Lagu Gratis Safira Inema - Salam Tresno (Official Music Video) Tresno Ra Bakal ilyang Kangen Sangsoyo Mbekas di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Safira Inema - Salam Tresno (Official Music Video) Tresno Ra Bakal ilyang Kangen Sangsoyo Mbekas Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema - Salam Tresno (Official Music Video) Tresno Ra Bakal ilyang Kangen Sangsoyo Mbekas. Lirik Lagu Safira Inema - Salam Tresno (Official Music Video) Tresno Ra Bakal ilyang Kangen Sangsoyo Mbekas Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

safira inema, safira inema - salam tresno,

Home