Download lagu Saka & Seika ft. Betrand Peto Putra Onsu - Bapak Mp3

Saka & Seika ft. Betrand Peto Putra Onsu - Bapak

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 8,436

Duration: 05:10

MP3 size: 5.02 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Rambut wis ra ireng
Wis malih rupane
Ireng dadi putih saikine
Dino tambah dino
Umur tambah tuo

Nanging koyo koyo ora diroso
Ngadeg dadi cagak
Nyonggo piringe anak
Mempeng kerjo ora mikir rogo
Paribasan umur
Wis akeh cacahe
Nganti bingung anggonku ngitunge

Bapak... bapak... tekadmu kuwi tak puji
Bapak... bapak... kowe koyo senopati
Bapak... bapak... panasmu ngungkuli geni
Bapak... bapak... keno angin soyo ndadi

Senajan uwis tuwo nekat mempeng kerjo
Nyambut gawe kanggo nguripi kluargo
Bapak... senajan umurmu wis tuwo

Nanging tekadmu iso dadi tulodho,
Aku anakmu mung biso memuji
Mugo mugo bapak tansah pinaringan bagas waras
Saking gusti ingkang moho kuwoso

Kulo, Pak anak sampean...
Ngadeg dadi cagak
Nyonggo piringe anak
Mempeng…

Download Lagu Gratis Saka & Seika Ft Betrand Peto Putra Onsu - BAPAK (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Saka & Seika Ft Betrand Peto Putra Onsu - BAPAK (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Saka & Seika Ft Betrand Peto Putra Onsu - BAPAK (Official Music Video). Lirik Lagu Saka & Seika Ft Betrand Peto Putra Onsu - BAPAK (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home