Download lagu Sambate Ati - Pepeh SadBoy (Cover by Woro Widowati) Mp3

Sambate Ati - Pepeh SadBoy (Cover by Woro Widowati)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 13,024

Duration: 05:37

MP3 size: 5.35 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Sabendino kowe kok ngelarani
Kebangetan gawe ajure ati
Ngobong perasaan iki
Mbek tego mblenjanji janji
Opo koyo ngene
Kowe seng tak tresnani

Kurang opo kabeh sing tak lakoni
Kurang opo karo tresnaku iki
Nelongso rasane ati
Tego tegone ngapusi
Loro ati iki
Sing wis mbok paringi

Cubo rungokno jerit
Jero ati iki
Kowe tak sayang
Tegane ninggal janji

Wes tak lakoni kabeh
Karep penjalukanmu
Kowe sing tak tresnani
Tego tegone mblenjani

Sambate ati wengi iki
Mergo kowe sing jalari
Nglarani ati
Biyen jarene janjimu
Tresnomu sing gede
Nyatane mbok tinggalne aku

Lorone ati wengi iki
Ngempeh eluh dadi bukti
Nglarani ati
Bukti lorone atiku
Ajure urepku
Amergo cintamu palsu

[Music]

Cubo rungokno jerit
Jero ati iki
Kowe tak sayang
Tegane ninggal janji

Wes tak lakoni kabeh
Karep penjalukanmu
Kowe sing tak tresnani
Tego tegone mblenjani

Sambate ati wengi iki
Mergo kowe sing jalari
Nglarani ati
Biyen jarene janjimu
Tresnomu sing gede
Nyatane mbok tinggalne aku

Lorone ati wengi iki
Ngempeh eluh dadi bukti
Nglarani ati
Bukti lorone atiku
Ajure urepku
Amergo cintamu palsu
Bukti lorone atiku
Ajure urepku amergo awakmu

Download Lagu Gratis Sambate Ati - Pepeh SadBoy (Cover by WORO WIDOWATI) Cipt.Pepeh SadBoy di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Sambate Ati - Pepeh SadBoy (Cover by WORO WIDOWATI) Cipt.Pepeh SadBoy Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Sambate Ati - Pepeh SadBoy (Cover by WORO WIDOWATI) Cipt.Pepeh SadBoy. Lirik Lagu Sambate Ati - Pepeh SadBoy (Cover by WORO WIDOWATI) Cipt.Pepeh SadBoy Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

woro widowati, sambate ati, pepeh sadboy,

Home