Download lagu Sayang Kowe - Intan Chaca Mp3

Sayang Kowe - Intan Chaca

Listen: 133

Duration: 04:30

MP3 size: 3.46 MB




Download Mp3

Apabila tampil pop up iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Udan rintik rintik langite mendung
Pelangi pelukismu agung
Udane soyo deres nambahi kangenku
Kelingan manise esemu

Opo kowe ngerti
Mung kowe sing tak sayangi
Jenengmu tak ukir ning ati
Gede roso tresnoku mung kanggo sliramu
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu

Tulung sawangen aku
Aku sing styo ngenteni
Tak suwon kowe biso jogo ati

Tulung sawangen aku
Aku sing nandang rindu
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu

Download Lagu Gratis Sayang Kowe - Intan Chacha Official di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Sayang Kowe - Intan Chacha Official Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Sayang Kowe - Intan Chacha Official.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home