Download lagu Sedoyo Mawut - Ojo Goblok Mencinta Mp3

Sedoyo Mawut - Ojo Goblok Mencinta

Listen: 105

Duration: 04:22

MP3 size: 3.67 MB

Lirik:

Ojo gampang mikir tentang cinta
Mengko ndak malah luka
Ojo gampang mikir tentang cidro
Mengko ndak malah loro

Urip mung sepisan
Mbok yo di gawe gampang
Kabeh iki wes ono dalan

Awak dewe ning ndunyo
Iki mung wayang
Kabeh uwis di atur dalang

Ojo nangis mergo tresno
Ojo goblok mencinta
Nek gejeron mengko malah luka

Loske wae jo di pikirke
Kabeh ono dalane
Happy aja lupakan yang
Menyakiti kita

Urip mung sepisan
Mbok yo di gawe gampang
Kabeh iki wes ono dalan

Awak dewe ning ndunyo
Iki mung wayang
Kabeh uwis di atur dalang

Ojo nangis mergo tresno
Ojo goblok mencinta
Nek gejeron mengko malah luka

Loske wae jo di pikirke
Kabeh ono dalane
Happy aja lupakan yang
Menyakiti kita

Ojo nangis mergo tresno
Ojo goblok mencinta
Nek gejeron mengko malah luka

Loske wae jo di pikirke
Kabeh ono dalane
Happy aja lupakan yang
Menyakiti kita
Happy aja lupakan yang
Menyakiti kita
Happy aja lupakan yang
Menyakiti kita

Download Lagu Gratis Sedoyo Mawut - Ojo Goblok Mencinta (Official Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Sedoyo Mawut - Ojo Goblok Mencinta (Official Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Sedoyo Mawut - Ojo Goblok Mencinta (Official Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

sedoyo mawut, ojo goblok mencinta,

Home