Download lagu Selire Welas - Vita Alvia Mp3

Selire Welas - Vita Alvia

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 3,909

Duration: 05:30

MP3 size: 4.55 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Umpomo biso sun puter dino
Sing kepingin ketemu riko
Timbang akhire dadi isun lan riko loro
Timbang akhire gawe ati nelongso

Kawitan isun riko welasi
Koyo koyo sing biso keganti
Tibane riko tego gawe ati suloyo
Isun riko dadekno selire welas riko

Getun ngemuli roso ring njero dodo
Weruho gedigi bengen riko sun tinggalno
Ojo maning maning riko ngelik ngelik ati
Sun anggep riko wes ilang teko urip iki

Wirang sun terimo mergo uwahe welas riko
Wes mati roso ngerasakno welas hang ono

Kawitan isun riko welasi
Koyo koyo sing biso keganti
Tibane riko tego gawe ati suloyo
Isun riko dadekno selire welas riko

Getun ngemuli roso ring njero dodo
Weruho gedigi bengen riko sun tinggalno
Ojo maning maning riko ngelik ngelik ati
Sun anggep riko wes ilang teko urip iki

Wirang sun terimo mergo uwahe welas riko
Wes mati roso ngerasakno welas hang ono
Wes mati roso ngerasakno welas hang ono

Download Lagu Gratis Selire Welas - Vita Alvia ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) #music di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Selire Welas - Vita Alvia ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) #music Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Selire Welas - Vita Alvia ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) #music.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home