Download lagu Sepine Wengi - Vivi Voletha Mp3

Sepine Wengi - Vivi Voletha

Listen: 34,082

Duration: 04:28

MP3 size: 3.26 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang nambahi kangene ati
Opo ra kelingan naliko pacaran
Koe nate janji ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki koe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan lungamu tanpo pamitan

Neng kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio
Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Neng kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio
Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Download Lagu Gratis Sepine Wengi || Vivi Voletha ( Official Music Vidio ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Sepine Wengi || Vivi Voletha ( Official Music Vidio ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Sepine Wengi || Vivi Voletha ( Official Music Vidio ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

vivi voletha, sepine wengi, sepine wengi mp3, lagu koplo, lirik lagu sepine wengi,

Home