Download lagu Sewates Kerjo - Happy Asmara Mp3

Sewates Kerjo - Happy Asmara

Listen: 4,785

Duration: 03:56

MP3 size: 5.42 MB

Lirik:

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Di rewangi kerjo rino kelawan wengi
Ninggalne anak lan bojone
Lungaku iki, amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki, amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki, amung sewates kerjo

Download Lagu Gratis SEWATES KERJO - HAPPY ASMARA ( FULL HD ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu SEWATES KERJO - HAPPY ASMARA ( FULL HD ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu SEWATES KERJO - HAPPY ASMARA ( FULL HD ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

happy asmara, sewates kerjo,

Home