Download lagu Sewates Kerjo - Syahiba Saufa Mp3

Sewates Kerjo - Syahiba Saufa

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 7,587

Duration: 05:01

MP3 size: 3.75 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kuat kuatne atimu
Nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu
Senajan abot dilakoni

Sabar sabarne sliramu
Ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Direwangi kerjo rino kelawan wengi
Ninggalne anak lan bojone
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
Sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Direwangi kerjo rino kelawan wengi
Ninggalne anak lan bojone
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
Sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
Sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Download Lagu Gratis Sewates Kerjo - Syahiba Saufa (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Sewates Kerjo - Syahiba Saufa (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Sewates Kerjo - Syahiba Saufa (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

syahiba saufa, sewates kerjo, download lagu sewates kerjo, download lagu syahiba saufa,

Home