Download lagu Sewates Kerjo - Vita Alvia Mp3

Sewates Kerjo - Vita Alvia

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 3,652

Duration: 05:29

MP3 size: 5.20 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kuat kuatne atimu
Nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu
Senajan abot dilakoni

Sabar sabarne sliramu
Ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Direwangi kerjo rino kelawan wengi
Ninggalne anak lan bojone
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
Sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
Sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Download Lagu Gratis SEWATES KERJO ~ Vita Alvia - kendang cilik || Izull Music di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu SEWATES KERJO ~ Vita Alvia - kendang cilik || Izull Music Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu SEWATES KERJO ~ Vita Alvia - kendang cilik || Izull Music. Lirik Lagu SEWATES KERJO ~ Vita Alvia - kendang cilik || Izull Music Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

orkes banyuwangi, kendang cilik, izull musik, vita alvia,

Home