Download lagu SLEMAN RECEH - Wes Ra Kurang-kurang Mp3

SLEMAN RECEH - Wes Ra Kurang-kurang

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 23,000

Duration: 06:52

MP3 size: 6.42 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tak terpikir neng aku
Bakal gawe loro ati
Ngenteni kowe sing tak tresnani
Ora bakal ngilang

Saiki mung garis crito
Loro sing neng ati
Ora bakal iso mari

Rasane ati iki
Ramuk nganti ka ati ati

Wes ra kurang kurang
Kanggo ngenteni kowe
Saben wayah wayah
Mung aku sing ngenjani pas loro ati

Wes ra kurang kurang
Kanggo merjuangke
Esokan wengi mung kanggo kowe
Sing tak tresnani

Ngapuranan aku wes gawe loro atimu
Aku ora iso jogo atiku kanggo sliramu
Getun swanjo neng batinku
Wes gawe loro atimu
Opo kowe iso iso rompo tresnaku iki

Rasane ati iki
Ramuk nganti ka ati ati

Wes ra kurang kurang
Kanggo ngenteni kowe
Saben wayah wayah
Mung aku sing ngenjani pas loro ati

Wes ra kurang kurang
Kanggo merjuangke
Esokan wengi mung kanggo kowe
Sing tak tresnani

Ngapuranan aku wes gawe loro atimu
Aku ora iso jogo atiku kanggo sliramu
Getun swanjo neng batinku
Wes gawe loro atimu
Opo kowe iso iso rompo tresnaku iki

Download Lagu Gratis SLEMANRECEH - WES RA KURANG-KURANG (official video clip) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu SLEMANRECEH - WES RA KURANG-KURANG (official video clip) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu SLEMANRECEH - WES RA KURANG-KURANG (official video clip). Lirik Lagu SLEMANRECEH - WES RA KURANG-KURANG (official video clip) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home