Download lagu SLEMANRECEH - Dongaku Nggo Kowe Mp3

SLEMANRECEH - Dongaku Nggo Kowe

Listen: 12,210

Duration: 05:36

MP3 size: 4.45 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Iki pilihan ku ninggalke sliramu
Senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
Mung cukup tak dongake
Mugo urip bahagia
Bebrayan karo seng liane

Uwes cukup mung semene wae
Ora usah perlu di teruske
Kowe wes karo liane
Mending aku seng nggalah
Senajan aku wes nggerus atine

Sepurane nduk aku nglarani
Dudu maksutku arep ninggalke
Mergo kahanane kudu ninggalke kowe 
Mergo kowe wes ono gantine

Iki pilihan ku ninggalke sliramu
Senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
Mung cukup tak dongake
Mugo urip bahagia
Bebrayan karo seng liane

Kudu sabar ikhlas nerimo
Tresno iki ora di restui
Yen iki garise ora isoh di peksakke 
Kowe lan aku cukup semene

Iki pilihan ku ninggalke sliramu
Senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
Mung cukup tak dongake
Mugo urip bahagia
Bebrayan karo seng liane
2x

Kudu sabar ikhlas nerimo
Tresno iki ora di restui
Yen iki garise ora isoh di peksakke 
Kowe lan aku cukup semene
Iki pilihan ku ninggalke sliramu
Senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
Mung cukup tak dongake
Mugo urip bahagia
Bebrayan karo seng liane 2x

Download Lagu Gratis SLEMANRECEH - DONGAKU NGGO KOWE (official vidio clip) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu SLEMANRECEH - DONGAKU NGGO KOWE (official vidio clip) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu SLEMANRECEH - DONGAKU NGGO KOWE (official vidio clip).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home