Download lagu SLEMANRECEH - Kesekso Kangen Mp3

SLEMANRECEH - Kesekso Kangen

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 20,861

Duration: 06:58

MP3 size: 4.83 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sawangen awakku iki
Mugo kowe ngerteni
Rasane ati iki
Kesekso mergo kangen

Ninggalke kowe
Gawe atiku rindu
Kangen sliramu

Int.

Rangkulen aku
Sandarno neng pundakku
Loro sing wingi-wingi
Mugo enggal mari

Int.

Reff :
Tresno.. kowe seng nduweni
Tak simpen tak dadekke
kembang neng ati
Mugo iso mekar lan mewangi

Aku.. mung kangen ro sliramu
Kowe seng iso ngusap eluhku
Kowe sing iso nambani roso kangenku

Kowe.. nengendi papanmu
Aku iseh setyo ngenteni
Balikmu sesandhingan karo awakku

Aku.. iseh setyo karo janjiku
Nengkene aku iseh sayang sliramu
Tak jaluk sing sabar nunggu teka ku bali

Musik :

Reff :
Tresno.. kowe seng nduweni
Tak simpen tak dadekke
kembang neng ati
Mugo iso mekar lan mewangi..

Aku.. mung kangen ro sliramu
Kowe seng iso ngusap eluhku
Kowe sing iso nambani roso kangenku..

Kowe.. nengendi papanmu
Aku iseh setyo ngenteni
Bali mu sesandhingan karo awakku..

Aku.. iseh setyo karo janjiku
Ningkene aku iseh sayang sliramu
Tak jaluk sing sabar nunggu teka kuu bali

Download Lagu Gratis SLEMANRECEH - KESEKSO KANGEN (official video clip) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu SLEMANRECEH - KESEKSO KANGEN (official video clip) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu SLEMANRECEH - KESEKSO KANGEN (official video clip).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home