Download lagu SOTYA - Fitri Alfiana (Cover) Mp3

SOTYA - Fitri Alfiana (Cover)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 14,666

Duration: 02:48

MP3 size: 2.33 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Iki tulising kidungku
Kanggo siro hapsari ning kalbu
Eseme kang manis madu
Dasar bagus parasmu kang tanpo layu

Kangmas sasotyaning ati yomung ndiko kang sawaji
Langit bumi kang hanyekseni nalikane ngucap janji ono lathi

Yomung siji sasotyaku memanikki mung kangmas wong bagos
Panyuwunku mugo kangmas ora lali marang janji setyamu

Nanging kabeh kui muspro
Eling kalamun pupusing tresno
Wes tak cubo nglalekw sliramu
Nanging tak lali lali tan biso lali

Download Lagu Gratis SOTYA - Fitri Alfiana [COVER] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu SOTYA - Fitri Alfiana [COVER] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu SOTYA - Fitri Alfiana [COVER].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home