Download lagu Staso Prasetyo ft. Happy Asmara - Pepujaning Ati Mp3

Staso Prasetyo ft. Happy Asmara - Pepujaning Ati

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 5,682

Duration: 05:07

MP3 size: 4.93 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Wong ayu sing tak tresnani
Rino lan wengi kowe sing tak impeni
Tresno iki mung kanggo sliramu
Duh wong ayu pepujaning atiku

Sumilire angin wengi
Tulung rungokno roso kangenku iki
Agawe susah ing batinku
Yo mung kowe sing tak tunggu

Reff:
Esem lan guyumu gawe bungah ing atiku
Rabiso aku ninggalke sliramu
Esem lan guyumu gawe tentrem ing atiku
Ning kene aku ngenteni tekamu

Padange rembulan lan gemerlape lintang
Lagu kangen iki mung kanggo sliramu
Pepujaning atiku

Download Lagu Gratis Staso Prasetyo feat Happy Asmara - Pepujaning Ati [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Staso Prasetyo feat Happy Asmara - Pepujaning Ati [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Staso Prasetyo feat Happy Asmara - Pepujaning Ati [OFFICIAL]. Lirik Lagu Staso Prasetyo feat Happy Asmara - Pepujaning Ati [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home