Download lagu Sugeng Dalu - Vivi Artika Mp3

Sugeng Dalu - Vivi Artika

Listen: 223

Duration: 05:31

MP3 size: 3.83 MB




Download Mp3

Apabila tampil pop up iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Ati seng biyen tau ngelarani
Wes suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngrusak tatanan ati seng wes pengen lali
Karo gedhe duwure balungan mu

Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Mario leh mu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani

Udan tangise ati
Saiki wes rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe seng tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wes cukup ra bakal tak baleni

We arep neng ndi to
Ojo ngalih, aku pengen balik karo kowe
Wis cukup, aku pamit

Download Lagu Gratis SUGENG DALU Vivi artika new kendedes di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu SUGENG DALU Vivi artika new kendedes Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu SUGENG DALU Vivi artika new kendedes.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

vivi artika, sugeng dalu,

Home