Download lagu Syahiba Saufa - Eri Mp3

Syahiba Saufa - Eri

Listen: 479

Duration: 05:10

MP3 size: 3.81 MB

Lirik:

Eri alus tapi ndrawasi
Sing tangar biso natoni
Dung keneng rasane perih

Padahal isun uwes ngati ngati
Sedurunge mbalesi
Welase riko hang koyo koyo o
Ngademaken nong ati

Mulo nyatane temokeno bedo
Luput hang di janjekno
Tiwas percoyo riko malah ngeliyo
Pungkase ati loro

Eri alus tapi ndrawasi
Sing tangar biso natoni
Dung keneng rasane perih

Podo nyang wong hang koyo riko
Lakune mung sandiworo
Dung keneng rasane loro

Mulo nyatane temokeno bedo
Luput hang di janjekno
Tiwas percoyo riko malah ngeliyo
Pungkase ati loro

Eri alus tapi ndrawasi
Sing tangar biso natoni
Dung keneng rasane perih

Podo nyang wong hang koyo riko
Lakune mung sandiworo
Dung keneng rasane loro 

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Eri (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Syahiba Saufa - Eri (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa - Eri (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home