Download lagu Syahiba Saufa ft. James Ap - Kelimis (Keliwat Manis) Mp3

Syahiba Saufa ft. James Ap - Kelimis (Keliwat Manis)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 4,733

Duration: 04:48

MP3 size: 3.36 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Keringet adem wayah bengi
Dudu ulan dudu lintang hang ngancani
Wekas welas hang isun kirim No
Iku nyoto tulus njero Dodo

Seru senenge njero ati
Naliko isun lan riko dadi siji
Welas hang wis nyoto-nyoto ono
Mugo sun lan riko biso podo njogo

Keliwat manis sun rasakno keliwat manis

Sing keneng di ibaratno hang sun roso
Keliwat seneng nong ati keliwat seneng
Sing keroso sampek netes banyu moto

Kesuwun kanggo riko
Hang biso nerimo
Rogo hang sing sempurno

[musik]

Seru senenge njero ati
Naliko isun lan riko dadi siji
Welas hang wis nyoto-nyoto ono
Mugo sun lan riko biso podo njogo

Keliwat manis sun rasakno keliwat manis
Sing keneng di ibaratno hang sun roso
Keliwat seneng nong ati keliwat seneng
Sing keroso sampek netes banyu moto

Kesuwun kanggo riko
Hang biso nerimo
Rogo hang sing sempurno

Download Lagu Gratis SYAHIBA SAUfA feat JAMES AP “KELIMIS”(keliwat manis) official video di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu SYAHIBA SAUfA feat JAMES AP “KELIMIS”(keliwat manis) official video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu SYAHIBA SAUfA feat JAMES AP “KELIMIS”(keliwat manis) official video.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home