Download lagu Syahiba Saufa - Gemantung Roso Mp3

Syahiba Saufa - Gemantung Roso

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 7,675

Duration: 05:49

MP3 size: 3.75 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Sa iki wes ilang
Dadi duen wong lian

Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong lanang lian
Tibane malah kelaran

Sun getun temenan
Bengen riko sun buang
Biso tah sun eman
Balekno ring pangkuan

Magih wis duen wong lian
Jujur seng lilo nyawang
Saiki welas sun temenan
Sun anteni masio sampe kapan

[ Reff: ]
Gemantung roso welas iki
Sampe kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodoh saiki
Mugo baen dadi jodoh pati

Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Sa iki wes ilang
Dadi duen wong lian

Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong lanang lian
Tibane malah kelaran

[ Reff: ]
Gemantung roso welas iki
Sampe kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodoh saiki
Mugo baen dadi jodoh pati

Gemantung roso welas iki
Sampe kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodoh saiki
Mugo baen dadi jodoh pati

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Gemantung Roso (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Syahiba Saufa - Gemantung Roso (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa - Gemantung Roso (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home