Download lagu Syahiba Saufa - Kanggo Riko Mp3

Syahiba Saufa - Kanggo Riko

Listen: 123

Duration: 05:29

MP3 size: 3.42 MB

Lirik:

Seng ono hang biso
Ngalangi niat iki
Masio tah samudro
Sun arungi

Seng ono hang biso
Mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo
Sun belani

Paran byaen sun lakoni
Kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki
Yo ro mung kanggo riko

Seng ono hang biso
Ngalangi niat iki
Masio tah samudro
Sun arungi

Seng ono hang biso
Mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo
Sun belani

Paran byaen sun lakoni
Kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki
Yo ro mung kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki
Yo ro mung kanggo riko

Yo ro mung kanggo riko
Yo ro mung kanggo riko

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Kanggo Riko (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Syahiba Saufa - Kanggo Riko (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa - Kanggo Riko (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home