Download lagu Syahiba Saufa - Kembang Turi Mp3

Syahiba Saufa - Kembang Turi

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 5,666

Duration: 05:41

MP3 size: 4.81 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ra ono tali woro
Kowe moro medot tresno
Kelilipan kemewahan
Kowe terus ngajaki pegatan

Opo sik kurang trimo
Gatiku neng sliramu
Sampek sampek tak rewangi
Koyok babu

Ra ono tali woro
Kowe moro medot tresno
Kelilipan kemewahan
Kowe terus ngajaki pegatan

Opo sik kurang trimo
Gatiku neng sliramu
Sampek sampek tak rewangi
Koyok babu

Telutoh kembang turi
Netes ring pucuk deriji
Biyen tak tresnani
Saiki ngeloro ati
Godong jati bolong
Bolonge dipangan walang
Tresnomu kendang
Keseret katot wong liyan

Ra ono tali woro
Kowe moro medot tresno
Kelilipan kemewahan
Kowe terus ngajaki pegatan

Opo sik kurang trimo
Gatiku neng sliramu
Sampek sampek tak rewangi
Koyok babu

Telutoh kembang turi
Netes ring pucuk deriji
Biyen tak tresnani
Saiki ngeloro ati
Godong jati bolong
Bolonge dipangan walang
Tresnomu kendang
Keseret katot wong liyan

Telutoh kembang turi
Netes ring pucuk deriji
Biyen tak tresnani
Saiki ngeloro ati
Godong jati bolong
Bolonge dipangan walang
Tresnomu kendang
Keseret katot wong liyan

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Kembang Turi (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Syahiba Saufa - Kembang Turi (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa - Kembang Turi (Official Music Video). Lirik Lagu Syahiba Saufa - Kembang Turi (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home