Download lagu Syahiba Saufa - Loro Pikir Mp3

Syahiba Saufa - Loro Pikir

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 29,387

Duration: 05:56

MP3 size: 4.33 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan jero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio magih ninggal roso nong jero dodo

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan jero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio magih ninggal roso nong jero dodo
Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio magih ninggal roso nong jero dodo

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Loro Pikir ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Syahiba Saufa - Loro Pikir ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa - Loro Pikir ( Official Music Video ANEKA SAFARI ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home