Download lagu Syahiba Saufa - Lungset Mp3

Syahiba Saufa - Lungset

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 5,897

Duration: 06:28

MP3 size: 4.81 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sun sembur esem iki
Masio tah udan njero ati
Nono wujude ulihe ngenteni
Lungset ati iki

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing nono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

Tau tah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko
Tau tah isun ngeloro
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing nono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

Tau tah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko
Tau tah isun ngeloro
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Sepurane dung isun ngelarani riko
Uwah janji lan ati ngeliyo
Sepurane dung isun ninggalaken riko
Hang sun jaluk mung siji
Riko tetep wengi masio isun sing ono

Download Lagu Gratis SYAHIBA SAUFA - LUNGSET (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu SYAHIBA SAUFA - LUNGSET (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu SYAHIBA SAUFA - LUNGSET (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

syahiba saufa, lungset, download lagu lungset, download lagu syahiba saufa,

Home